Marton

Marton Wiggers (24 mei 1986)

Tijdens mijn eerste jaar op de middelbare school (mei, 1998) ben ik begonnen met rijden bij de Schuurgraaf. Dat is inmiddels dus al weer zo’n 12 jaar geleden. In die tijd is er wel wat veranderd. Niet alleen geef ik inmiddels elke zondag les aan de leukste groep meiden van de Schuurgraaf (!) ook ben ik voorzitter van de vereniging geworden. Samen met de andere bestuursleden en vrijwilligers help ik Linneke zo veel mogelijk bij het reilen en zeilen van de Schuurgraaf.

Ik studeer Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, doordat ik dat combineer met verschillende baantjes aan de universiteit ben ik daar inmiddels al weer zo’n zes jaar mee bezig. Maar, ik ga nu toch echt de laatste fase van m’n studie in en verwacht dus zo rond november van dit jaar te kunnen afstuderen.

Behalve studeren en rijden kan ik ook niet zonder skiën! Vrienden hebben een hotel in een wintersportgebied in Oostenrijk, en daar probeer ik dan ook minstens een week of zes per jaar te zijn om van mijn portie sneeuw te genieten. Daarnaast houd ik erg van zeilen, squashen en koken.

En met zo’n druk studerend en werkend bestaan is het best fijn om elke zondag te kunnen ontspannen en lekker buiten te zijn. Behalve lesgeven heb ik bij Linneke ook leren tractorrijden en dus ben ik geregeld in de weer om weilanden te slepen of mest weg te brengen.

Omdat ik ook goed kan koken ben ik elk jaar tijdens de ponykampen veel betrokken bij het maken van (lekker) avondeten voor alle deelnemers.

Lijkt het je leuk om meer te zien dan alleen wat foto’s en deze verhaaltjes, kom dan gerust eens langs. Ik ben er elke zondag van ongeveer 10.30 tot 16.00 uur en vertel je graag meer!