Proefjesdagen

Diploma rijden met plezier!

Ieder jaar in mei worden er op de Schuurgraaf een aantal proefjesdagen georganiseerd. Het maakt niet uit hoe lang je al rijdt of hoe goed je al kunt rijden, voor ieder niveau is er wat te doen. Zo kun je een bixieproefje rijden of voor je diploma rijden.
Ben je in bezit van je A-springen of hoger? Dan is het ook mogelijk om een echte springwedstrijd te rijden, compleet met voor de foutloze combinatie een barrage! Voor de winnaar is er dan een vette beker.
Ook is er de mogelijkheid om een echte dressuurproef te rijden, speciaal voor het commentaar en een andere blik op jouw rijden.

In overleg met je lesgever kun je een proefje rijden dat het beste bij jou past. In principe rij je de proef op de pony waarmee je in de les rijdt. Maar geef altijd een tweede keus aan voor het geval dat die pony op die dag verhinderd is.

Wil je een keertje kijken welk rijniveau je inmiddels hebt bereikt? Of ben je benieuwd wat een echte jury jou voor een tips kan geven? Misschien wil je graag aan je familie laten zien wat je tot nu toe geleerd hebt? Of vind je het gewoon leuk om mee te doen? Schrijf je dan in voor de proefjesdagen!

De proefjesdagvan 2017 is op
De kosten voor 1 proefje zijn:

 Je kan nu alvast de dag dat je mee wilt doen opgeven via de mail. Geef daarin aan welke dagen je eventueel ook kan. Dit in verband met de planning van pony’s en deelname. Binnenkort krijg je een mail met het inschrijfformulier. Mail het ingevulde formulier naar deschuurgraaf@gmail.com. De aanmelding gaat op volgorde van betalen van inschrijfgeld, neem dit contant mee naar je eerstvolgende les.

Wil je liever geen proefje rijden, maar wel graag bij de gezelligheid zijn? Kom dan gerust langs! Op 29 april is er genoeg gezelligheid, en er is altijd vraag naar hulp. Van pony’s uit de wei halen tot pony’s vlechten tot opzadelen en laarzen laten glimmen, genoeg te doen dus! Je kan zelfs ook van te voren komen helpen, dan worden alle proefjespony’s gewassen!