Lisanne

Halloooo

Mijn naam is Lisanne Theunissen. Ik ben geboren op 20 januari 1996.

Vanaf mijn 3e kwam ik al bij een vriendin van mij. Zij woonde in een groot huis met een groot weiland en… PAARDEN! Toen ik 4 jaar oud was mocht ik daar voor het eerst op een pony zitten en toen ik 6 jaar was mocht ik van mijn ouders op paardrijles. En dat deed ik! Ik begon met rijden bij mijn vriendin. Na 3 jaar de te hebben gereden ben ik naar Ponyclub De Schuurgraaf gegaan en hier ben ik nooit meer weggegaan!

Vanaf mijn 6e tot nu is er heel veel gebeurd. Ik ben niet alleen op een andere plek gaan rijden, maar ik heb ook heel veel geleerd. Niet alleen met het rijden van paarden. Ik heb ook geleerd om naar het gedrag van paarden te kijken en ik heb leren mennen.

Op zaterdag en zondag ben ik altijd te vinden op Ponyclub De Schuurgraaf. Op deze dagen geef ik ook lessen. En als je me niet ziet dan hoor je me wel want ik hou ervan om te zingen, springen en te dansen.

Hou jij ook van gezelligheid en heb jij zin om ook een keertje mee te zingen? Kom dan snel een keertje langs! Dus hopelijk tot snel!!